Rensidan
- Lagom mycket rensida
- Renbuljong
- Öl
- Honung
- Äppelcidervinäger
- Sambal Oelek
- Salt och Peppar
Lägg i en stor gryta, täck med öl och renbuljong, koka upp och låt sjuda tills köttet nästan släpper från benet. Låt sidorna svalna i lagen, ta sedan upp dom och lägg på en plåt.
Gör en glaze av honung, vinäger, sambal, salt och peppar. Smaka av ordentligt, det ska smaka gott! Smeta på glazen på köttet och bränn av i ugnen på hög värme.
Stark och flottig dippsås
- 3 äggulor
- 250 g skirat smör
- 50 g smält baconfett
- Cayenepeppar
- Ancho-Chilli, mald
- En röd chilli
- En lök
- En vitlök
- 2-3 msk vitvinsvinäger
- Vitpepparkorn
- Salt
Ät, njut och dö av hjärtsjukdomar.
Serverade med rostade rotfrukter och kallrökt bacon.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar