söndag 6 februari 2011

Coppan är klar!!!

Okej, skulle kolla hur coppan mådde igår, tyckte nämligen att den hade krympt extremt mycket och blivit väldigt hård. Så jag skar upp den och konstaterade att den var klar. Spänstig konsistens, perfekt sälta och välutvecklad grissmak. Umami.
Jag är väldigt nöjd med resultatet, nästa gång ska jag nog krydda den mera. Nu var den ganska neutral, vore kul med en smaksatt.

Anledningen till att den blev klar så tidigt, tror jag beror på att det är väldigt kallt och väldigt torrt i förrådet där jag hängde den. Men jag klagar inte!


                                                                                 Coppan i genomskärning



Idag gjorde jag en god macka med coppan som pålägg. Hade även på en grönsaksröra med b.l.a. sardeller och kapris. En stek ägg med krämig gula, mycket svartpeppar gjorde anrättningen fullbordad.


                                                                                                            Bra skit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar